Στα μαχαίρια,με το υπάρχον,τους υπερασπιστές και τους ψευδείς επικριτές του...
Είναι αναγκαίο να έρθουμε στα μαχαίρια με όλα αυτά.
Καθένας απο εμάς μπορεί να πάψει να κλωθογυρίζει στη σκλαβιά των όσων δεν γνωρίζει και αρνούμενος το δόλωμα των άδειων λέξεων,να έρθει στα μαχαίρια με τη ζωή.
Και επειδή ακόμα και οι κοιμισμένοι συνεργούν σε οσα γίνονται στον κόσμο,ήρθε η ώρα να ακονίσουμε τα μαχαίρια...

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Νεκρός διαδηλωτής-άλλη μια κρατική δολοφονία


Αναμφίβολα είναι κρατική δολοφονία.Όσα και να διαψεύσουν αλλά όπως και να έχουν τα γεγονότα είναι μια ακόμη κρατική δολοφονία.Δεν θα μείνω στο σημείο των συνθηκων που επήλθε ο θάνατος του 65χρονου διαδηλωτή,άνεργου ναυτεργάτη.
Αναμφίβολα εν ώρα πορείας και έχοντας αντίκρυ σου έναν πάνοπλο στρατό γουρουνιών,δεν ξέρεις ούτως η άλλως αν θα γυρίσεις σπίτι σου.Ίσως,σκέφτεσαι,να βρεθείς στο νοσοκομείο με σπασμένο το κεφάλι,ίσως στα κρατητήρια της Γ.Α.Δ.Α με ένα 30σέλιδο ψεύτικο κατηγορητήριο,ίσως νεκρός,ίσως χτυπημένος.Το μόνο σίγουρο είναι οτι υπάρχει τεράστιο άγχος,ένταση και φόβος και οτι ακόμα και ένας νέος μπορεί να αρχίσει να ακούει την καρδιά του να χτυπάει.Όσο αυτή η ένταση συνοδεύεται απο τρέξιμο,χημικά,μια περασμένη ηλικία και ίσως καποιο πρόβλημα υγείας τόσο πιο πιθανό είναι να πάθει κάποιος μια ανακοπή καρδιάς.
Και σίγουρο επίσης είναι οτι κάποιος που κάνει μια εύκολη ζωή δεν θα έχει στα 65 του τόσα προβλήματα υγείας,αλλά δυστυχώς το θύμα ήταν ναυτεργάτης και όχι του γραφείου,ήταν τα τελευταία χρόνια άνεργος και όχι καποιος καλοπερασάκιας.Δεν τον γνωρίζω αλλα εαν αμφιβάλλετε εθελοτυφλείτε.
Κρατική δολοφονία είναι και το συνεχή αγχος που μας ποτίζουν και δηλητηριάζουν τη καρδιά μας,η ανεργία, η δυστυχία.Η διέξοδος στη τρέλα,στην αυτοκτονία για άλλους,στην αυτοκαταστροφή ή τη καταστολή,Και αυτα δολοφονία είναι.
Υπεύθυνοι είναι καθαρά το κράτος,η αστυνομία,το σύστημα...Αλλά,σύντροφοι,πλέον είμαστε κι εμείς και το ΠΑΜΕ και όλοι.Το ΠΑΜΕ χάνει δεύτερο μέλος του μεσα σε ένα χρόνο.Το προηγούμενο ήταν πριν ακριβώς ένα χρονο(20/10),τι σύμπτωση!  Και? Τι κάνει το ΠΑΜΕ για όλα αυτά?Βλέπει τα μέλη του να δολοφονούνται και κάθετε?? Εμείς? Ήταν ένας εργάτης ρε γαμώτο,ένας διαδηλωτής!!! ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ???? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!!!
Το ΠΑΜΕ ευκαιρία επίσης να καταλάβει οτι η γνωστή του τακτική,να μην αφήνει τα μέλη του να χρησιμοποιούν μασκα,για προφανης λόγους,σκοτώνει!!!! Προτιμάει να χάνει μέλη του,παρα να αφήσει να φορέσουν μια μασκούλα όσοι δεν αντέχουν!Μην τυχόν τους πούνε προβοκάτορες?Μην τυχόν παραβούν τη συμβουλη του τσε? Η μηπως να δείξουν πως δεν παθαίνουν τιποτα? Η ολα μαζι και ακομη περισσότερα?

Το Ιατρικό ανακοινωθέν:
Σήμερα ημέρα Πέμπτη 18.10.12 και περί ώρα 14:00 διεκομίσθη με το ΕΚΑΒ από την περιοχή της διαδήλωσης πλατεία Ραλλού Μάνου, άνδρας ηλικίας 65 ετών με μυδρίαση και άσφυγμος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».
΄Εγιναν οι διαδικασίες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από τους ιατρούς του Καρδιολογικού Τμήματος χωρίς αποτέλεσμα.
Μιχαήλ Θεοδώρου
Διοικητής
Διασυνδεομένων Νοσοκομείων
Γ.Ν.Α « Ο Ευαγγελισμός»- Οφθαλμιατρείο
Γ.Ν.Α «Πολυκλινική» -3ο Νοσοκ. ΙΚΑ/
Παράρτημα Πολυκλινικής

Πρέπει να δείτε νεκρό απο σφαίρες δηλαδη για να ξεσηκωθείτε??? 
Υ.Γ. Εαν ισχύει οτι χρησιμοποίησαν πλαστικές σφαίρες σήμερα τα ΜΑΤ τότε έχουν λερωμένη τη φωλιά τους !!! Ειδάν οτι με τα χημικά μόλις σκοτώσαν ανθρωπο και αλλάξαν οπλο.ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου