Στα μαχαίρια,με το υπάρχον,τους υπερασπιστές και τους ψευδείς επικριτές του...
Είναι αναγκαίο να έρθουμε στα μαχαίρια με όλα αυτά.
Καθένας απο εμάς μπορεί να πάψει να κλωθογυρίζει στη σκλαβιά των όσων δεν γνωρίζει και αρνούμενος το δόλωμα των άδειων λέξεων,να έρθει στα μαχαίρια με τη ζωή.
Και επειδή ακόμα και οι κοιμισμένοι συνεργούν σε οσα γίνονται στον κόσμο,ήρθε η ώρα να ακονίσουμε τα μαχαίρια...

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Στα μαχαίρια

Στα μαχαιρια,με το υπαρχον,τους υπερασπιστες και τους ψευδης επικριτες του... Ειναι αναγκαιο να ερθουμε στα μαχαιρια με ολα αυτα. Καθενας απο εμας μπορει να παψει να κλωθογυριζει στη σκλαβια των οσων δεν γνωριζει και αρνουμενος το δολωμα των αδειων λεξεων,να ερθει στα μαχαιρια με τη ζωη. Και επειδη ακομα και οι κοιμησμενοι συνεργουν σε οσα γινονται στον κοσμο,ηρθε η ωρα να ακονισουμε τα μαχαιρια μας. 
(Ο τιτλος αυτος ειναι εμπνευσμενος απο το ομωνυμο βιβλιο)
Αυτο το blog δεν δημιουργηθηκε με την ψευδαισθηση οτι πισω απο μια οθονη θα ερθουμε στα μαχαιρια με τη ζωη.Η ζωη βρισκεται στους δρομους,εξω απο τους τεσσερις τοιχους,εκει την ζουμε εκει και την διεκδικουμε.
Σκοπος αυτου του μπλογκ ειναι μονο να εξωτερικευθουν οι σκεψεις μας και να ωθησουν τον αναγνωστη,να παψει να ειναι απλα θεατης και αναγνωστης.Εδω θα φιλοξενουνται απλως κειμενα,αποψεις ή θεματα της επικαιροτητας ωστε να υπαρχει μεσα στον οριμαγδο του καπιταλισμου και η δικη μας κραυγη.
Φυσικα στοχος ειναι και η διαχυση των ιδεων και των σκεψεων μας και η ζυμωση αυτων με τις δικες σας ωστε να βρεθει δρομος αποδρασης απο αυτην την φυλακη,Αν και τον δρομο τον ανοιγεις μοναχα προχωροντας.
Στους δρομους λοιπον ελπιζω να συναντηθουμε να ακονισουμε μαζι τα μαχαιρια μας και να διεκδικησουμε τις ζωες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου