Στα μαχαίρια,με το υπάρχον,τους υπερασπιστές και τους ψευδείς επικριτές του...
Είναι αναγκαίο να έρθουμε στα μαχαίρια με όλα αυτά.
Καθένας απο εμάς μπορεί να πάψει να κλωθογυρίζει στη σκλαβιά των όσων δεν γνωρίζει και αρνούμενος το δόλωμα των άδειων λέξεων,να έρθει στα μαχαίρια με τη ζωή.
Και επειδή ακόμα και οι κοιμισμένοι συνεργούν σε οσα γίνονται στον κόσμο,ήρθε η ώρα να ακονίσουμε τα μαχαίρια...

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Κειμενο αλληλεγγύης στον Αναστάσιο Θεοφίλου απο τον Πολυκαρπο Γεωργιαδη


ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ, ΠΑΡΑΥΤΑ!
«Διογένους: λύκος ιδών ποιμένας εσθιόντας εν σκηνή πρόβατον, εγγύς προσελθών, ηλίκος αν ην ο θόρυβος, είπεν, ει εγώ τούτο εποίουν (Του Διογένη: Όταν ο λύκος είδε τους ποιμένες στη σκηνή να τρώνε ένα πρόβατο, πλησίασε και είπε: τι θόρυβος θα γινόταν εάν το έκανα εγώ αυτό!)»
Αντώνιος Μοναχός

Για άλλη μια φορά θαυμάζουμε την άμεμπτη ηθική των διωκτών της “τρομοκρατίας”: μετά τη σύλληψη του ιλλεγκαλιστή αστυφύλακα της “αντι” τρομοκρατικής για ληστεία σε πρακτορείο Προ-πό, ένα επίλεκτο μέλος της “Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας” (ΕΚΑΜ) πιάστηκε για τη συμμετοχή του σε κύκλωμα διακίνησης παιδικής πορνογραφίας! Έτσι, έρχεται ακόμη ένας μπάτσος να προστεθεί στη χορεία των εκατοντάδων οργάνων της τάξης που έχουν συλληφθεί για διάφορα αδικήματα που απολαμβάνουν την κοινωνική απαξίωση: πρεζεμπόριο, νταβατζηλίκι, προστασία, βιασμοί μεταναστριών και ιεροδούλων κλπ..

Φυσικά όμως, τώρα δε θα ακούσουμε το ονοματάκι του σεξουαλικά διεστραμμένου ΕΚΑΜίτη, ούτε θα δούμε τη φατσούλα του στην τηλεόραση, όπως έγινε με τις δεκάδες οροθετικές ιερόδουλες διαπομπεύτηκαν σε ένα σύγχρονο κυνήγι μαγισσών από τον σοσιαλφασίστα Χρυσοχοϊδη . Δεν θα δούμε τον ΕΚΑΜίτη και τους καταζητούμενους συνενόχους του να επικηρύσσονται, όπως έγινε με τον Ε.Α. ή με τον Βασίλη Παλαιοκώστα ή με τον (πολλαπλά αθωωθέντα) Σίμο Σεϊσίδη. Δε θα δούμε τα σώβρακα του ΕΚΑΜίτη σε ζωντανή σύνδεση με τους δαιμόνιους αστυνομικούς ρεπόρτερ να σαλιαρίζουν πάνω από βρακιά και κατσαρόλες “αδιστακτών τρομοκρατών”. Δε θα δούμε καμία θεαματική μεταγωγή του ΕΚΑΜίτη με λευκό αλεξίσφαιρο και κουκουλωμένους ράμπο. Ποιος ξέρει σε πόσες τέτοιου είδους μεταγωγές συμμετείχε ο παιδεραστής ΕΚΑΜίτης για να σώσει τον τόπο από τη μάστιγα της τρομοκρατίας!
Ας κάνουμε τη σύγκριση της αντιμετώπισης του παιδεραστή μπάτσου και του πρόσφατα συλληφθέντα αντιεξουσιαστή κομμουνιστή Αναστάσιου Θεοφίλου για να θαυμάσουμε την ηθική του αστυνομικού- δικαστικού- τηλεοπτικού συμπλέγματος. Ενώ τα “ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα” του παιδεραστή ΕΚΑΜίτη προστατεύονται με πείσμα, ο Θεοφίλου δικάζεται και καταδικάζεται σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση,  παρουσιάζεται ως “γεννημένος δολοφόνος”, ενταφιάζεται χωρίς να ακουστεί τσιμουδιά, ένα τρομολαγνικό σώου στήνεται γύρω του. Μέχρι και τα νουάρ διηγήματα επιστρατεύθηκαν ως ενοχοποιητικό στοιχείο, παρουσιάζοντας τη μυθοπλασία ως “σχέδια για επόμενες ληστείες” και ταυτίζοντας τους ήρωες των διηγημάτων με τον συγγραφέα! Είναι σαφές λοιπόν: ο Ντοστογιέφσκι είναι ο Ρασκολνικόφ και οι “Δαιμονισμένοι” αποδεικνύουν την περιβόητη σχέση “τρομοκρατίας” και οργανωμένου εγκλήματος! Να συλληφθεί ο Ντοστογιέφσκι πάραυτα!!!
Φυσικά, δε ζητάμε ίσες αποστάσεις από τον μιντιακό οχετό. Απλώς εντοπίζουμε τα γεγονότα. Είναι τιμή μας να συκοφαντούμαστε από τους τσανακογλύφτες των Μ.Μ.Ε. που προστατεύουν τους παιδεραστές ενώ διαπομπεύουν τις οροθετικές ιερόδουλες (αλήθεια, γιατί δεν είδαμε και τις φατσούλες των οροθετικών πελατών; Για να προστατευτεί και η δημόσια υγεία ρε παιδάκι μου…)
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ!
ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΕΚΑΜΙΤΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ!!!

ΥΓ.:  Τάσο μην ξεχνάς του στίχους του Οράσιου Καστίγιο: «Διότι υπάρχει στην καρδιά κάθε χειμώνα μία άνοιξη/ που, αν αντέξεις,/ θα απεμπολήσει όλο το χειμώνα». Και τότε θα πιούμε Chivas σε πλαστικά ποτήρια, σπονδή στον Προμηθέα, τον πυρφόρο και άθεο Χριστό και στον Μαρξ (και στον σαχλαμάρα τον Καντ, φυσικά!).
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΤΡΟΦΕ
Υ.Γ.2: Απ’ ό, τι φαίνεται οι ΕΚΑΜίτες όταν δεν επισκέπτονται ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας, “επισκέπτονται” αναρχικές καταλήψεις.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΕΛΤΑ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ (αστικού και φασιστικού)
Πολύκαρπος Γεωργιάδης
Φυλακές Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου